Søk
Close this search box.

Puslespill: shapes and colors

0,00kr

Et puslespill bestående av tekst og illustrasjoner innenfor temaet former og farger, på engelsk. Inneholder 19 puslebiter.

Beskrivelse

Dette er et morsomt sekskant-puslespill med tema shapes and colors. Elevene må knytte tekst til riktig illustrasjon. Dette opplegget gir elevene god trening i lesing på engelsk, formene på engelsk og samarbeid. Spillet egner seg godt til både stasjonsarbeid, ordinær undervisningsøkt og som alternativ til lesekvart.


Gjennomføring
Finn illustrasjonene og tekstene som passer sammen og sett disse inntil hverandre. Slik fortsetter man, til alle brikkene er lagt.
Alt av illustrasjoner og tekst som ligger inntil hverandre, må stemme på alle kantene. Man kan introdusere elevene for én sekskant først, eller alle på en gang, avhengig av elevgruppen.


Praktisk
Skriv ut tosidig i A4 eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene og fasiten for økt holdbarhet. Klipp ut sekskantene og spill i vei!


Hjelpemidler
Det kan være fordelaktig å ha fasiten lett tilgjengelig ved behov.


Tips
La elevene bevege seg mens de lærer! Legg sekskantene spredt utover et stort rom/ute. En og en elev løper fram og henter en brikke og tar den med tilbake til gruppen sin. Neste elev på laget løper fram og henter en brikke som passer til den første brikken. Slik fortsetter det til hele puslespillet er lagt.


Produktet inneholder

  • Puslespill shapes and colors PDF
  • Fasit
  • 19 puslebiter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Puslespill: shapes and colors”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *