Søk
Close this search box.

Puslespill: valuta 0-60

39,00kr

Dette er et morsomt sekskant-puslespill med tallene 0-60 med tilsvarende valuta, hvor elevene må knytte tekst og penger sammen. Opplegget gir elevene tallgjenkjenning og øvelse i tieroverganger. Spillet egner seg godt til stasjonsarbeid og arbeidsøkter. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.

Beskrivelse

Dette er et morsomt sekskant-puslespill med tallene 0-60 med tilsvarende valuta, hvor elevene må knytte tekst og penger sammen. Opplegget gir elevene tallgjenkjenning  og øvelse i tieroverganger. Spillet egner seg godt til stasjonsarbeid og arbeidsøkter. Spillet egner seg godt til stasjonsarbeid og arbeidsøkter.

Gjennomføring
Finn tall og valuta som passer sammen og sett disse inntil hverandre. Slik fortsetter man, til alle brikkene er lagt. Alt av tall og penger som ligger inntil hverandre, må stemme på alle kantene. Man kan introdusere elevene for én sekskant først, eller alle på en gang, avhengig av elevgruppen.

Praktisk
Skriv ut tosidig i A eller A3, avhengig av ønsket størrelse. Laminer arkene og fasiten for økt holdbarhet. Klipp ut sekskantene og pusle i vei!

Hjelpemidler
Det kan være fordelaktig å ha fasiten lett tilgjengelig ved behov.

Produktet inneholder:

  • Puslespill: valuta 0-60 bokmål
  • Puslespill: valuta 0-60 nynorsk
  • 26 puslebiter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Puslespill: valuta 0-60”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Puslespill: valuta 0-60